luni, 2 aprilie 2012

Predicţiile mele pentru luna aprilie

Din punct de vedere tehnic, în lipsa unor pertubări majore legate în primul rând de situaţia din orientul mijociu, tendinţele generale, în opinia mea, sunt următoarele:



Stocks:
Indici in creştere cu panta ceva mai redusă (de ex. DJIA, în cazul în care ,cum de altfel este de aşteptat,  va depăşi recentul maxim va avea definit un suport major la nivelul de 13000, în zona căruia se poate exersa cu suficientă siguranţă conceptul de "buy the dips")

Valute:
Mă aştept la o retragere a USD (US$ index) faţă de majore (analiza pe privat)

Metale preţioase:
În condiţiile erodării sentimentului vis-a-vis de acest tip de investiţii, şi în ciuda opiniei majorităţii analiştilor, sunt de părere că e cazul să ne aşteptăm la o mişcare importantă în sus.

Petrol:
Consider că petrolul şi-a atins maximum de potenţial, şi mă aştept la o retragere importantă, chiar dacă orizontul de timp nu e imediat. Această viziune tehnică ar putea fi distorsionată de o escaladare a situaţiei din Iran, dar consider că o astfel de circumstanţă nu poate reprezenta altceva decât o oportunitate în plus de speculaţie.

Evident, vor trebui avute în vedere tehnicile de hedging "inter-active" şi cele instrumentale în cadrul aceluiaşi activ, în cazul în care consideraţi siguranţa înainte de toate.

Mult succes!
Şi ţineţi minte că: "AUDACES FORTUNA ADJUVAT".

 Pentru analize detaliate şi semnale vă stau la dispoziţie pe privat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu